[smartslider3 slider=”4″]

Ik maak betaalbare websites, maar wat kost het nou eigenlijk?

Goede vraag! Omdat een website persoonlijk is en letterlijk ook alles mogelijk is bestaan er geen vaste prijzen. Ik maak jouw website op maat. Geef een duidelijke prijs vooraf en er zijn geen verrassingen achteraf. Je ontvangt 1 factuur met alle gekozen opties. Duidelijk, eerlijk en overzichtelijk.
Welke kosten zijn er precies?

Dit zijn de vaste kosten

Domeinnaam, hosting, SSL

Dit koop je elk jaar opnieuw. Het varieert per extensie wat het kost: .nl, .info of .com, alles is mogelijk. SSL is je versleutelde verbinding. Onmisbaar net als de hosting. Totaal ben je maximaal 200 euro per jaar kwijt. Dat valt dus reuze mee.

Jaarlijks

Het thema

Je kiest jouw thema uit vele opties. De kosten hiervan zijn maximaal 95 euro, eenmalig en nooit meer bijkopen. Een goed thema kost geld. Gratis thema’s werk ik niet mee. Er is geen goede beveiliging, en er kunnen fouten inzitten. Thema’s zijn een soort bouwpakket.

Eenmalig

De bouwer. Dat ben ik

Omdat ik geen duur kantoor heb, knappe receptioniste en speciale koffie uit Peru kan ik jouw website betaalbaar aanbieden. Ik doe het naast mijn vaste baan. De kosten voor het maken variëren van 750 euro voor een simpele site, tot 1500 euro voor uitgebreide websites.

Eenmalig

Dit zijn de optionele kosten

Professionele foto's

Ik maak foto’s voor je als je die nodig hebt voor jouw website. Ook met een drone! Voor 250 euro maken we samen de mooiste foto’s voor jouw website! Meer weten over dronefoto’s? Kijk hier.

Eenmalig optioneel

Jouw nieuwe logo

Een logo is onmisbaar voor jouw website. Deze straalt uit wat jij verkoopt. Voor 150 euro ontwerp ik jouw logo. Je kan dit logo ook gebruiken voor al jouw drukwerk. Geef jouw wensen door en ik maak er iets moois van!

Eenmalig optioneel

Onbeperkt support

Zodra jouw website klaar is leer ik jou hoe je hem in de basis kan bijwerken. Maar wil je dit niet, en liever geen zorgen? Dan neem je een support pakket bij mij af. Voor maar 90 euro per maand ben je klaar!

Maandelijks optioneel

Een snelle rekensom leert dat ik al voor 995 euro een goede en professionele website voor je kan maken. Dit is dan een website met maximaal vijf pagina’s, 1 e-mailadres, shared-hosting en een geweldige service!
Alle genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.

 respsonsive wordpress webiste

RESPONSIVE DESIGN. GOED LEESBAAR OP ELK MOBIEL APPARAAT

Responsive wil zeggen dat de website zich aanpast naar het apparaat waarop het gebruikt wordt. Een goede website is altijd goed leesbaar ongeacht op welk apparaat je hem opent. Ik zorg er voor dat jouw website responsive is en op alle, vaak mobiele apparaten, werkt.

100% RESPONSIVE

OPTIMAAL GEBRUIKSVRIENDELIJK

ALTIJD LEESBAAR OP KLEINE APPARATEN

SNELLE LAADTIJD

COMPACTE MENU-INDELING

DIRECTE KOPPELING NAAR WHATSAPP

Whatsapp is niet meer weg te denken. Waar het vroeger via een contactformulier of e-mail ging, gaat het nu via Whatsapp.
Het is snel, makkelijk en ideaal voor jouw klanten. Ze weten dat ze direct antwoord hebben en jij levert hierdoor een geweldige service!

Bekijk al mijn diensten