Social media, onmisbaar voor jouw website!
Wordpres website via gideon gort

En ik zet alle social media die jij maar wilt op jouw website. Van Facebook tot Twitter, van YouTube tot Instagram. Met social media kan jij meer bereik creëren voor jouw website. Wanneer jij links naar jouw social media accounts op jouw website plaatst kunnen bezoekers je liken en delen. Ik maak de social media link en of logo’s in jouw huisstijl. Een standaard blauw Facebook logo past bijvoorbeeld niet bij mijn kleur oranje. Maar ook dat regel ik dus voor je voor alle social media die jij maar wilt. 

social media logos wordpress

Vraag een website aan

Website maken wordpress betaalbaar

Veilige en goede hosting. Betrouwbaar en betaalbaar

Hosting is het huren van een server waarop jouw website draait. Een kleine tot middelgrote website zoals die van jou kan het al af met een shared hosting. Je deelt jouw hosting met andere websites. Veilig en betaalbaar. Een website als bol.com heeft zijn eigen servers (VPS), want je raadt het al, miljoenen kliks per dag heeft net even wat meer rekenkracht nodig.

VEILIG DATAVERKEER

BETAALBAAR

SNELLE BANDBREEDTE

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

JOUW DATA VEILIG OPGESLAGEN

ALTIJD DE NIEUWSTE UPDATES

Welk hosting pakket jij nodig hebt bespreken we samen. We kijken naar jouw soort website, hoeveel bezoekers je verwacht en wat het doel is van jouw website.