Ik ben Gideon, 36 jaar en vind twee dingen leuk: mijn werk op Schiphol als manager en het maken van WordPress websites.
Ik stuur shiftmanagers aan die de horeca-outlets beheren. Dit doe ik achter de douane in het intercontinentale gedeelte.
Nee ik ben geen entrepreneur, founder, owner of welke andere hippe benaming men aan zichzelf geeft. Ik werk dus in loondienst en maak websites er als betaalde hobby bij.
Omdat ik beide enorm leuk vind is dit voor mij een ideale combinatie.
Ik reis ook graag. Mijn laatste reis was naar Australië, Indonesië, Maleisië en Thailand. Ik heb inmiddels 34 landen bezocht in mijn leven. Het verste waar ik ooit ben geweest: Melbourne in Australië. Het land wat ik het vaakst heb bezocht in Europa: Polen, 23 keer. Buiten Europa: Maleisië, 3 keer.
Hoe vaak ik inmiddels heb gevlogen? Ik denk rond de 60 keer waarbij elke take-off een vlucht is. Tijdens mijn laatste reis alleen al heb ik 17 keer gevlogen. Van een Boeing 787-900 tot een ATR-72. Van een Airbus A380-800 tot een Cessna 172. Ik heb overal al een keer in gezeten en ik ga nog lang niet stoppen met vliegen en reizen.

Wordpress gideon gort

Wordpress gideon gort

Hoe werk ik?

Ik maak de websites met WordPress, het grootste CMS systeem ter wereld en ik vind ook wel de beste. Het maakt websites op een bepaalde manier eenvoudiger dan vroeger. Ik leg het simpel uit met een voorbeeld van een huis kopen wat nu de keuzes ongeveer zijn voor een website:

 

Software zelf schrijven

1. Een websitemaker ontwerpt jouw website en gaat vervolgens alles zelf bouwen.
Elke 0 en 1 moet zelf geschreven worden. Je raadt het al. Je bouwt je eigen huis tot in detail, maar dit kost ook wat! De kosten lopen op tot 10000 euro.

WordPress

2. Hiermee koop je een bestaand ontwerp en maak ik de website mee. Elke 0 en 1 is al geschreven en ik kan het thema wijzigen naar jouw voorkeuren. Er zijn duizenden thema’s, je zoekt dus net zolang het huis wat je wil. Daarna gaan we het schilderen en inrichten.

Kant en klare website

3. Je kan niks zelf kiezen, je kan geen website naar jouw hand zetten. Het is alsof je een huis koopt die je niet mag schilderen, niet anders mag inrichten en je eigen bed niet mag neerzetten. Je kan het dus niet eigen maken, absoluut geen aanrader.

Wat heb ik zoal gemaakt?