Wordpress website gideon gort

Een goed en krachtig CMS met optimale gebruiksvriendelijkheid

WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat gebaseerd is op het eenvoudig gebruik van software. Zodra ik WordPress voor jou heb geïnstalleerd en de website klaar is, kan jij met de nodige uitleg, relatief makkelijk zelf aanpassingen doen. Een contentmanagementsysteem is een soort software die dat mogelijk maakt. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte contentmanagementsysteem.

STRAK DESIGN

OPTIMAAL GEBRUIKSVRIENDELIJK

DE ALLERNIEUWSTE BEVEILIGING

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

VINDBAAR VOOR GOOGLE

BETAALBAAR

Doordat WordPress software aanbiedt die al geschreven is scheelt dit veel tijd. Ook is de software altijd up to date en veilig. Dit maakt dat ik veel minder tijd nodig heb om jouw website te maken. Dit resulteert in een betaalbare website maar wel met alle service en mogelijkheden die jij nodig hebt.


 
respsonsive wordpress webiste

RESPONSIVE DESIGN. GOED LEESBAAR OP ELK MOBIEL APPARAAT

Responsive wil zeggen dat de website zich aanpast naar het apparaat waarop het gebruikt wordt. Een goede website is altijd goed leesbaar ongeacht op welk apparaat je hem opent. Ik zorg er voor dat jouw website responsive is en op alle, vaak mobiele apparaten, werkt.

100% RESPONSIVE

OPTIMAAL GEBRUIKSVRIENDELIJK

ALTIJD LEESBAAR OP KLEINE APPARATEN

SNELLE LAADTIJD

COMPACTE MENU-INDELING

DIRECTE KOPPELING NAAR WHATSAPP

Whatsapp is niet meer weg te denken. Waar het vroeger via een contactformulier of e-mail ging, gaat het nu via Whatsapp.
Het is snel, makkelijk en ideaal voor jouw klanten. Ze weten dat ze direct antwoord hebben en jij levert hierdoor een geweldige service!Website maken wordpress betaalbaar

Veilige en goede hosting. Betrouwbaar en betaalbaar

Hosting is het huren van een server waarop jouw website draait. Een kleine tot middelgrote website zoals die van jou kan het al af met een shared hosting. Je deelt jouw hosting met andere websites. Veilig en betaalbaar. Een website als bol.com heeft zijn eigen servers (VPS), want je raadt het al, miljoenen kliks per dag heeft net even wat meer rekenkracht nodig.

VEILIG DATAVERKEER

BETAALBAAR

SNELLE BANDBREEDTE

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

JOUW DATA VEILIG OPGESLAGEN

ALTIJD DE NIEUWSTE UPDATES

Welk hosting pakket jij nodig hebt bespreken we samen. We kijken naar jouw soort website, hoeveel bezoekers je verwacht en wat het doel is van jouw website.Website maken wordpress betaalbaar

Professioneel e-mailadres, goede plug-ins, Google analytics en betaalmogelijkheden

Geen gideon2381@gmail.com maar info@gideongort.nl. Een goed en professioneel e-mailadres maak ik voor jou. Of meerdere, net wat je wilt. Plug-ins zijn een soort apps die je met WordPress kan kopen. Deze software is zo goed dat zelf maken zonde van je tijd is. Met Google analytics kan jij zien wie, waar, wanneer op jouw website zit. Meten is weten! Het is onmisbaar om je conversie te managen. En wil je dat men kan betalen via jouw website? Ook dat gaat veilig, snel en via jouw eigen bank via een versleutelde verbinding.

MOOIE E-MAILADRESSEN ZOALS INFO OF SALES@JOUWNAAM.NL

PLUG-INS ALTIJD VEILIG EN VERTROUWD

ZIE WIE JOUW WEBSITE BEZOEKT

CONVERSIE OMHOOG DOOR ANALYTICS

IDEAL, PAYPAL EN CREDITCARD BETALINGEN

ALLES VIA JOUW VEILIGE SSL VERBINDING

Kortom, echt alles is mogelijk. Ik maak het goed, vooral veilig en makkelijk werkbaar. Dit straalt vertrouwen uit naar jouw klant. En klanten kopen daardoor!
Website maken wordpress betaalbaar

Support, foto’s en een persoonlijke service

Ik geef goede support, ook na het afleveren van jouw website. Ik sta 24/7 voor je klaar als je een vraag hebt. Wil je je website zelf onderhouden dan ontkom je daar niet aan. Maar, ik help je! Ik maak ook foto’s voor jouw website als je die nodig hebt en sta garant voor een persoonlijke en professionele service.

24/7 SUPPORT

AL JOUW VRAGEN WORDEN BEANTWOORD

STRAKKE PRODUCTFOTO’S

MOOIE SLIDERFOTO’S

SERVICE ZOLANG JIJ NODIG HEBT

GEWOON EEN GOEDE WEBSITE

Service is alles! Voor jou een vraag is voor mij een antwoord. Daarom maak ik goede websites. De service houdt niet op na een factuur.
Website maken wordpress betaalbaar

Ik maak jouw bedrijfslogo

Een logo is onmisbaar voor een bedrijf. Goede logo’s herken je zelfs zonder merknaam. Kleur is hierin erg belangrijk. We maken samen jouw logo welke we gebruiken voor jouw website en je kan gebruiken voor visitekaartjes, banners en papierwerk. Het logo maak ik in een vectorbestand, die je oneindig kan vergroten of verkleinen. De kwaliteit blijft uitstekend!

STRAK DESIGN

MODERNE FLAT UITSTRALING

GEMAAKT IN VECTOR

FAVICON IN HET TABBLAD

GESCHIKT VOOR JOUW DRUKWERK

BETAALBAAR

Flat logo’s zijn het mooist. Waar je vroeger schaduw, randen en lijnen zag is flat het meest van deze tijd. Kijk maar op je telefoon. Apps zijn daar ook met een flat logo gemaakt.

 
respsonsive wordpress webiste

 

FOTO’S MET EEN DRONE. PROFESSIONEEL EN ADEMBENEMEND MOOI!

Jouw bedrijfspand, huis, object of klus in beeld. Hoe mooi is het vanuit de lucht? Ik maak foto’s en video’s die je kan gebruiken op jouw website. Perfect voor feesten en partijen, makelaars en bruiloften. De beelden zijn adembenemend en ontzettend mooi!

FOTO’S EN VIDEO’S

JOUW BEDRIJFSPAND IN BEELD

GROEPSFOTO’S VANUIT DE LUCHT

SPECTACULAIRE BEELDEN

EYECATCHER VOOR JOUW WEBSITE

HOGE RESOLUTIE FOTO’S EN VIDEO’S

We kiezen een mooie dag uit. Het liefst net na zonsopkomst of vlak voor de ondergang. Dat zijn de beste momenten om geweldige foto’s of video’s te maken. Je foto’s worden echt adembenemend en het perspectief is zo verrassend!

Direct een website aanvragen

Terug naar boven